2021. április 14. szerdaTibor
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

Mindenkinek olyan kesztyű kéne, mint amilyent a mémmé vált Bernie Sanders viselt Joe Biden beiktatásán

2021. január 22. 19:27, utolsó frissítés: 19:51

Bernie Sanders szenátor, amint a Transindex is megírta, elvitte a showt Biden beiktatásán, ahova olyan "szettel" érkezett, amely megragadta a mémgyártók fantáziáját, és nem tudtak leállni a télikabátban és kötött gyapjúkesztyűben ücsörgő "nagypapa" népszerűsítésével.


A szett jellegzetes kiegészítője volt az újrahasznosított gyapjúból kötött színes kesztyű, amit még egy vermonti tanár, bizonyos Jen Ellis készített a szenátornak, amikor évekkel ezelőtt indult az elnökválasztáson.

A kézmelegítő egyujjas annyira népszerű lett, hogy több ezren rohamozták meg Jen Ellis oldalát, a nőnek Twitterre kellett kiírnia, hogy nagyon megtisztelő, hogy Sanders az ő munkáját hordja, de sajnos nem tud minden érdeklődőt kiszolgálni, írta meg a hírt a CNN nyomán a Telex.

Ellis a Jewish Insidernek azt nyilatkozta, hogy képtelen arra, hogy gyorsan elkészítsen 6000 pár kesztyűt, és akárhányszor megnyitja az emailjét, mindig ott van több száz új levél, amiben rendelni szeretnének tőle.

Nem szeretném, hogy csalódjanak az emberek, de ezek a kesztyűk egyediek, egy van belőlük, és néha ezen a világon van olyan, hogy nem kapod meg azt, amit szeretnél – nyilatkozta Ellis.

Sanders a CNN-nek eljuttatott közleményében azt írta, hogy örül a mémnek, ugyanis rávilágított arra, milyen jó kesztyűk vannak Vermont államban.

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

VilágRSS