2021. január 18. hétfőPiroska
Kolozsvár >> Más város
Hajnali hírlevél >> Feliratkozás

A Moldovai Ortodox Egyház is összeesküvés-elméleteket terjeszt a koronavírusról és Bill Gatesről

2020. május 20. 10:36, utolsó frissítés: 11:01

Kérést intézet a Moldovai Ortodox Egyház a kormányhoz, hogy ne engedélyezzék az országban a koronavírus elleni vakcinát, mert szerintük az 5G technológia és a Kínában valamint Olaszországban alkalmazott vakcinák kombinációja áll a járvány mögött, ami a feje tetejére állította az egész világot.


Az orosz ortodox patriarchátus alá tartozó egyház közleménye szerint a kötelező COVID-19 elleni oltással csupán mikrocsipeket és „más idegen eszközöket” akarnak bejuttatni az emberi szervezetbe.

A közlemény felsorakoztatja a legvadabb összeesküvés-elméleteket, miszerint számos országban tiltakoznak a koronavírus elleni vakcina ellen, mivel azt azért fejlesztették ki, hogy mikrocsipeket juttasson az emberek szervezetébe, majd az 5G technológia segítségével kontroll alatt tudják tartani a népességet. Az egyház nyílt leve említést tesz Bill Gatesről is, akit az „emberiség ellenségének” nevez, és aki szerintük 500 ezer indiai gyerek haláláért felelős és arra törekszik, hogy lecsökkentse a Föld lakosságát.

A dokumentum szerint a technológiát Svédországban fejlesztették ki és már Olaszországban is megjelent, és „félő”, hogy tovább fog terjedni más országokban is, ezt pedig szerintük meg kell akadályozni.

Mi a teendő a konteókkal? Erről szóló írásunkat itt olvashatod el!

(adevărul/hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

VilágRSS