2020. aug. 10. hétfőLőrinc
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Már el is bocsátották Kálmán Olgát az ismét Fidesz-közelivé vált Hír TV-től

2018. augusztus 01. 13:39, utolsó frissítés: 14:01

Simicska Lajos üzletember nemrég jelentette be, hogy megválik médiabirodalmától, ezzel együtt a tulajdonát képező Hír TV-től is, amelyet most Nyerges Zsolt vásárolt meg. Szerdán délelőtt megérkezett Nyerges, a Hír TV új tulajdonosa, hogy átvegye a csatorna irányítását.

A 444.hu beszámolója szerint még Nyerges érkezése, és az azt követő gyűlés előtt közölték Kálmán Olgával, a csatorna egyik legismertebb műsorvezetőjével, hogy el fogják bocsátani.

Az Index, a hvg.hu és a 444 is arról cikkeznek, hogy a Hír TV a tulajdonoscserével „újra nagyon Fidesz-közeli lesz”, vagyis a jelenlegi ellenzéki hangvétel eltűnik, és ismét kormánypárti lesz a csatorna. A beszámolók szerint a változások miatt a tévétől várhatóan több munkatársat is elküldenek majd.

Csintalan Sándor, a tévé egyik műsorvezetője azt nyilatkozta, hogy a Hír TV áthangolásához elég, ha csak néhány embert küldenek el és pár műsort megszüntetnek. Csintalan azt is bejelentette, hogy amennyiben őt mégsem rúgják ki a csatornától, úgy be fogja nyújtani a felmondását. (hírszerk)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

VilágRSS