2020. aug. 12. szerdaKlára
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Szexvideóval zsarolta csapattársát, őrizetbe vették a Real Madrid csatárját

2015. november 04. 12:57, utolsó frissítés: 12:57

Francia lapértesülések szerint a versailles-i rendőrség őrizetbe vette a zsarolással megvádolt Karim Benzemát. A Real Madrid csatárát azzal vádolják, hogy megpróbálta megzsarolni válogatottbeli csapattársát, Mathieu Valbuenát egy róla készült szexvideóval.

A francia válogatott csatára, Karim Benzema szerda reggel óta őrizetben van a „szexvideóval” kapcsolatos ügy zsarolási kísérlete miatt, mondta egy, a nyomozáshoz közel álló személy az AFP-nek, az információt pedig az Europe 1 is megerősítette.

A Real Madrid futballistáját valamivel reggel 9 óra előtt látta az AFP egyik újságírója a helyszínen, mielőtt őrizetbe vették.

Karim Benzema képviselője arra a felvetésre, hogy a futballista részt venne-e egy tisztázó tárgyaláson „természetesen igen” választ adott, elmondása szerint ennek a meghallgatásnak a célja az lenne, hogy „tisztázza a résztvevők ügyben betöltött szerepét”.

Djibril Cissét októberben már őrizetbe vették azért, mert állítólag megpróbálta megzsarolni Valbuenát, és pénzt kicsikarni tőle. (nso)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

VilágRSS