2019. május 22. szerdaJúlia, Rita
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Hiányosak a Malina Hedvig kihallgatásáról készült videofelvételek

2007. december 10. 09:59, utolsó frissítés: 09:59

Pozsonyi sajtóhírek szerint feltételezhető, hogy a szlovák hatóságok megcsonkították a tavaly Nyitrán bántalmazott csallóközi egyetemista lány rendőrségi kihallgatásáról készült felvételt.

Miután Malina Hedvig ügyvédje, Roman Kvasnica a napokban megkapta a védence kihallgatásáról készült videófelvételek egy részét, a szlovák rendőrség pénteken további részt is kész volt kiadni neki. Kvasnica szerint azonban a rendelkezésére bocsátott kép- és hanganyag még nyilvánvalóan nem a teljes kihallgatás hiánytalan képsorait tartalmazza, félő, hogy a hiányzó 135 percnyi felvétel talán elő sem kerül.

A kihallgatás hiánytalan képsorainak közreadásával az ügyvéd szerint sok minden kiderülne. Mint nyilatkozta: a rendelkezésére bocsátott képanyagból is sok érdekes körülmény tárul fel, de ezekről egyelőre nem nyilatkozik. Annyit azonban elárult, hogy "amikor a nyomozó kiabálni kezdett Hedviggel, kikapcsolták a kamerát" - írta szombaton a pozsonyi Új Szó, amely "Lehet, hogy beletöröltek a Hedvig-videóba?" cím alatt, első oldalon számol be a legújabb fejleményéről. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

VilágRSS