2020. július 8. szerdaEllák
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Összeverte egy karaokebár alkalmazottait a dél-koreai iparmágnás

2007. július 02. 18:03, utolsó frissítés: 18:03

Másfél év börtönbüntetésre ítéltek hétfőn Dél-Korea egyik leggazdagabb emberét, amiért testőreivel és egy csapat gengszterrel elrabolta és összeverte egy szöuli karaokebár alkalmazottait.

Kim Seung-youn iparmágnás, a Hanwha-konszern tulajdonosa a testőrökből és felbérelt verőlegényekből álló magánhadsereg élén rátört egy elit karaokebárra. Az alkalmazottakat egy elhagyott épületbe vitette, ahol letérdepeltette, majd saját kezűleg ütlegelni kezdte őket egy vascsővel.

"Egy idő után elfáradtam és átadtam a munkát az embereimnek" - mondta vallomásában a nagyiparos, Dél-Korea egyik leggazdagabb embere, aki társadalmi munkában a bokszszövetség elnöki tisztét is ellátja.

Kim tettét bosszú motiválta, fiát ugyanis állítólag bántalmazták a bárban. Hivatalos eljárás nem indult az ügyben, a véres bosszú áldozatai ellen sem.

A Hanwha a tizedik legnagyobb dél-koreai vállalatcsoport; vállalkozásai jelen vannak a vegyiparban, az építőiparban, illetve a kereskedelem, a biztosítás és a pénzügyi szolgáltatások piacán. (MTI/AP/Reuters)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

VilágRSS