2020. február 26. szerdaEdina
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Idaho: templomból lövöldözött egy férfi, indítéka ismeretlen

2007. május 21. 13:12, utolsó frissítés: 13:12

Megrohamozta az amerikai rendőrség vasárnap az Idaho állambeli Moscow városában azt a templomot, ahonnan legalább három embert meglőttek; az épületben holtan találtak két férfit, köztük a feltételezett elkövetőt.

A rendőrség közlése szerint a lövöldözés szombat este kezdődött, s három ember - két rendőr és egy polgári személy - sebesült meg. A támadó elbarikádozta magát a presbiteriánus templomban, és 75 lövést adott le a városi rendőrkapitányságnak is otthont adó Latah megyei bíróság épülete felé. A rendőrség szerint nem volt határozott célpontja, válogatás nélkül, bárkire rálőtt. A legutolsó lövés vasárnap hajnali egy óra körül dördült el.

A rendőrség elitalakulatának három egysége vasárnapra virradóra behatolt az épületbe, amelynek földszintjén két külön helyiségben két férfi holttestére bukkantak rá. Az egyik tetem - a feltételezett elkövető holtteste - mellett egy félautomata fegyverre, lőszerekre, valamint üres töltényhüvelyekre bukkantak rá. A két férfi személyazonosságát még nem sikerült megállapítani, s az elkövető indítékaira sem derült fény. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

VilágRSS