2020. július 9. csütörtökLukrécia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Gulyás Gergely lerománügynöközte a Momentum elnökét, amire ő Facebookon vágott vissza

2019. november 08. 10:19, utolsó frissítés: 10:33

Gulyás Gergely magyar miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfóján a köztévé felvetésére, hogy mi a véleménye arról, hogy a Momentum elnöke, Fekete-Győr András a romániai elnökválasztáson a román liberálisokat támogatja, nem pedig az RMDSZ-t, a miniszter azt felelte: "a román ügynökök mindig is fedésben dolgoznak" - számolt be az Index.hu. Az ATV riportere visszakérdezett, hogy jól értette-e, hogy Gulyás lerománügynöközte Fekete-Győrt, mire a miniszter azt válaszolta: amit mondott, az indokolt. Fekete-Győr András Facebookon reagált a kijelentésre:

"Gulyás Gergely a putyinista Orbán-kormány nevében ma román ügynöknek titulált. Gergely, nem hallom, mit mondtok, úgy visszhangzik... Kicsit kijjebb csúsznátok a háborús bűnös Erdogan fenekéből? De csak miután kijjebb csúsztatok a kárpátaljai magyarságot háborúval veszélyeztető Putyinéból is..."

"Mielőtt másokat ügynöközöl, ne felejtsd el, hogy az orosz ügynököket a Nemzetközi Beruházási Bankon keresztül Magyarországra és Európára eresztett magyar kormány nevében beszélsz - tette még hozzá." (index)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

VilágRSS