2020. július 9. csütörtökLukrécia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Árokba borult egy román rendszámú horrorkaraván Magyarországon

2019. november 04. 21:00, utolsó frissítés: 21:12

Magyarországon a 49-es számú főúton Csengersima külterületén hajtott a határ irányába egy járműszerelvénnyel egy 37 éves román állampolgár november 3-án éjjel, írja a police.hu. A rendőrség közleménye szerint a járműszerelvény eddig ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol érintőlegesen összeütközött egy vele szemben közlekedő autóval.

Fotó: police.huFotó: police.hu


A baleset következtében a romániai rendszámot viselő járműszerelvény az úttest mellett árokba borult, és a járművezető is megsérült. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a kisbuszból és a hozzá kapcsolt trélerből álló járműszerelvény, amelyen két személygépkocsit szállított a járművezető szabálytalanul, a megengedett legnagyobb össztömeget meghaladva vett részt a közúti forgalomban. A rendőrség még vizsgálja a baleset körülményeit.

A police.hu szerint Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az elmúlt időszakban több, hasonlóan túlsúllyal közlekedő - a magyarországi rendőrség és sajtó által csak horrorkaravánnak nevezett - autószállító trélert vontak ellenőrzés alá a rendőrök. (police.hu/hírszerk.)

Nyitógép: police.hu

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

VilágRSS