2020. július 10. péntekAmália
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kisebb dulakodás is volt Orbán Viktor beszéde közben a magyar Országgyűlésben

2019. október 21. 15:26, utolsó frissítés: 19:55

Orbán Viktor magyar miniszterelnök az önkormányzati választások utáni értékelő beszédet tartott a magyar Országgyűlésben hétfőn. A miniszterelnök értékelő beszéde közben Hadházy Ákos független parlamenti képviselő a pulpituson álló Orbán Viktor előtt mutatott fel olyan szövegeket tartalmazó plakátokat, mint: Stop propaganda! Stop korrupció! Muszáj hazudnia, mert túl sokat lopott.

Foorás: 444.huFoorás: 444.hu
Az ellenzéki képviselő kezéből egyszer maga a miniszterelnök is megpróbálta kivenni a feliratot tartalmazó plakátot, de nem sikerült neki, végül kormánypárti képviselők tépték ki azt Hadházy kezedből, ekkor pedig kisebb dulakodás is volt a parlamentben.Az eset után Kövér László házelnök azt mondta, hogy a pulpituson van egy golyónyom, ami az ellenzék felelőtlenségéről és árulkodik, azt még a kommunisták is meghagyták. Beszéde végén a miniszterelnök megköszönte a Hadházyt a tiltakozásban megakadályozó képviselőtársainak a segítséget, és elmondta, hogy a jövőben is számít rájuk.

Az ellenzéki képviselő egy Facebook-bejegyzésben adott magyarázatot cselekedetére.

Elmondása szerint a maga részéről továbbra sem fog bejárni a parlamentnek csúfolt színházba, hanem képviselőként a Házon kívül fogja azt tenni, amit tennie kell.(index.hu/444.hu/hírszerk.)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

VilágRSS