2019. december 13. péntekLuca, Ottilia
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Lepipálta Trump a Kétfarkú Kutya Pártot: meggyógyítja a rákot és az AIDS-t, ha újraválasztják

2019. június 19. 15:55, utolsó frissítés: 15:58

Számos olyan ígéretet tett már Donald Trump amerikai elnök, amelyeket nem tartott be, többek között megígérte, hogy csökkenteni fogja a gyógyszerárakat, hogy a középosztálynak 10 százalékkal lecsökkenti az adóját, valamint azt is megígérte, hogy Mexikóval fizetteti ki a határra felhúzni kívánt falat. Mindezen ígéretek azonban eltörpülnek amellett, amit kedd este Philadelphiában tett - ahol elindította az elnökválasztási kampányát -, itt ugyanis arra tett ígéretet, hogy újraválasztása esetén megtalálják majd a gyógymódot a rákra és az AIDS-re is.„Tovább fogjuk tágítani az orvostudomány határait. Meg fogjuk találni a gyógymódot sok-sok problémára, köztük a rákra és a AIDS-re is”- ígérte az őt ünneplő tömeg előtt az amerikai elnök.

Nagyon úgy tűnik, hogy a 2020-as amerikai elnökválasztási kampány kedvenc témái közé tartozik a rák gyógyításának ígérete, ugyanis egy héttel ezelőtt Joe Biden demokrata párti elnökjelölt szintén megígérte, hogy elnökké választása esetén meg fogják találni a rák gyógymódját.

„Olyan keményen dolgoztam a karrierem alatt, hogy megígérhetem, ha megválasztanak elnöknek, akkor eljön az egyik legfontosabb pillanat Amerika életében: meg fogjuk gyógyítani a rákot”- mondta. (gizmodo.com)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

VilágRSS