2019. október 17. csütörtökHedvig
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

13 éves gyerek pucolta a vécét az Unicef gyermeknapi rendezvényén Indiában

2018. november 21. 17:13, utolsó frissítés: 17:14

Senki sem vállalta a felelősséget azért, hogy az Unicef gyermeknapi rendezvényén, amelyet az delhi-i stadionban tartottak, egy 13 éves kisfiú pucolta a vécét, írta meg az Indian Express cikkére hivatkozva a 444.hu.

A gyerekkel interjút is készített az Indian Express, aki elmondta, hogy reggel 8 órától pucolja a vécét a helyszínen és délután 5-ig marad majd, valamint azt is elmesélte, hogy ezért a munkáért 350 rúpiát (kb. 20 lejt) fog kapni.

„Most dolgozom először, általában iskolába szoktam járni”- mesélte a kisfiú, aki azt is elárulta, hogy az édesanyja küldte őt dolgozni.

Az Unicef nemzetközi gyermekvédő szervezet Indiában is különleges programokkal, rendezvényekkel ünnepelt a gyerekek november 20-i világnapján.

A Indian Express cikke nagy sajtóvisszhangot kavart, ugyanakkor sem a stadion üzemeltetői, sem a város önkormányzata, sem az Unicef nem hajlandó magára vállalni azt, hogy ők alkalmazták volna a kisfiút a vécék pucolásra. Az Unicef szóvivője azt nyilatkozta: az is megtörténhet, hogy a gyereket nem is az ő rendezvényükre szerződtették. (444.hu)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

VilágRSS