2020. július 10. péntekAmália
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Civil szervezetek és kézművesek jelentkezését várja a Vásárhelyi Forgatag

2017. június 15. 11:45, utolsó frissítés: 11:45

Két területen is várja a közreműködőket a Vásárhelyi Forgatag csapata. A civil sarok programjaiba és a kézműves vásárba is be lehet még kapcsolódni. Aki színesítené idén az augusztus 20-27. között zajló marosvásárhelyi rendezvény programját, az jelentkezhet a www.forgatag.ro oldalon.

A Vásárhelyi Forgatag Civil sarok elnevezésű programjában különböző civil szervezetek már évek óta tartalmas programmal lepik meg a fesztiválozókat. Idén a már megszokott programok és szervezetek mellett újakat is várnak a szervezők, olyan nonprofit szervezeteket, akik tevékenységükkel felhívnák a figyelmet a létezésükre, valamilyen problémára, jelenségre. Ugyanakkor csak olyan szervezetek jelentkezését várják, akik tevékenységet is terveznek, valamiféle programmal mutatkoznának be a rendezvényen.

Jelentkezni lehet a rendezvény vásári forgatagába is. A Vásárhelyi Forgatagon már megszokhattuk, hogy értékes, nagy gonddal készült és különleges kézműves termékekből nyílik vásár. A helyek száma korlátozott, de még páran jelentkezhetnek az idei kézműves vásárra.

A civil szervezetek és a kézművesek a rendezvény oldalán jelentkezhetnek, egy-egy űrlap kitöltésével. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

VilágRSS