2019. október 16. szerdaGál
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Kisebbségvédelem Európában: nyári egyetemre várják a jogászhallgatókat Gödöllőre

2017. június 08. 14:45, utolsó frissítés: 15:06

A magyarországi Kisebbségi Jogvédő Intézet és a Nemzetpolitikai Kutatóintézet 2017-ben is megrendezi a Kisebbségvédelem Európában c. nyári egyetemet, melyre elsősorban határon túlról származó joghallgatók, fiatal jogászok, ügyvédek jelentkezését várják, de indokolt esetben más tudományterületek hallgatóinak, képviselőinek is lehetővé teszik a részvételt.

Várható előadók többek között Potápi Árpád János, Dr. Navracsics Tibor, Kalmár Ferenc, Dr. Kardos Gábor, dr. Elek Zsófia lesznek. Szabadidős programok között lesz beszélgetés és közös éneklés Sebestyén Márta előadóművésszel, parlamenti látogatás, QuizNight, nemzetpolitikai vetélkedő, kastély- és templomlátogatás, városnézés.

A nyári egyetemet 2017. július 30. – augusztus 5. között szervezik Gödöllőn és
Budapesten. A hallgatók számára ösztöndíj biztosított, amely magában foglalja a képzést, a szállást, a napi háromszori étkezést, az utazásokat a rendezvény ideje alatt, valamint a belépődíjakat. Az ösztöndíj nem tartalmazza az oda- és hazautazás költségét.

Jelentkezési határidő: június 30.

A jelentkezéssel kapcsolatos további információkat a honlapon, a jogvedo.intezet@kji.hu e-mail címen, valamint +36 1 79 86 530-as telefonszámon lehet igényelni. (közlemény)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

VilágRSS