2020. július 11. szombatNóra, Lili
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Eric Trump a demokratákról: számomra még csak nem is emberek

2017. június 07. 09:56, utolsó frissítés: 09:56

Donald Trump kisebbik fia egy televíziós interjúban azt fejtegette, hogy számára "a demokraták még csak nem is emberek", mert akadályozzák édesapját a programja végrehajtásában.

Eric Trump a republikánusokhoz közelálló Fox televízió kedd esti műsorában fejtette ki véleményét.

"Soha nem láttam még ennyi gyűlöletet" - fogalmazott Eric Trump a Fox televízió egyik sztárriporterének, Sean Hannitynek adott interjújában. Majd a Trump elnököt hevesen bíráló demokratákról leszögezte: "ezek számomra még csak nem is emberek". Ostorozta az erkölcs hiányát, és aggodalmát hangoztatta az Egyesült Államokban tapasztalható gyűlölködés miatt. "A mi országunk ennél többet érdemel" - mondta.

Az ifjabb Trump külön kitért a Demokrata Pártra. Úgy vélte, hogy a párt "éppen szétrobbanóban van, s azért akadályoznak mindent, mert nincs saját üzenetük". Leszögezte: a demokraták hétszer annyit költöttek a kampányra, mint Donald Trump, mégis elveszítették tavaly az elnökválasztást.

Anélkül, hogy nevén nevezte volna a Demokrata Párt új elnökét, Tom Perezt, Eric Trump kifejtette, hogy szerinte a pártnak nincs rátermett vezetése. "Ez a munka amúgy is sok bajlódással jár" - tette hozzá.

A demokraták egyelőre nem reagáltak a Trump-fiú szokatlanul kemény kijelentéseire. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

VilágRSS