2019. aug. 23. péntekBence
Kolozsvár >> Más város
kolozsvári események >> Más város

Mosolygott, úgyhogy megverték a magyar fiút

2004. szeptember 29. 14:00, utolsó frissítés: 14:00

A magyar fiatalt állítólag azért verték meg, mert rámosolygott támadójára, aki azt mondta, hogy "rá még magyar nem mosolygott, és nem is fog". Támadója megütötte a fiút, aki leesett az ülésről, majd többen ráugrottak, és taposni kezdték.
Az eset kedden reggel történt a Feketics és Bácstopolya között közlekedő autóbuszon – írja szerdai számában a Magyar Szó című újvidéki napilap. A magyar fiúnak két társa a segítségére sietett, de ők is kaptak néhány ütést, majd újabb két fiú akart segíteni, akiket lefogtak. A sértett könnyebb sérüléseket szenvedett.

Az esetről értesült Kishegyes község vezetősége, és jelentették azt a topolyai rendőrségen is. Pál Károly, a kishegyesi önkormányzat végrehajtó bizottságának elnökét arról tájékoztatta a rendőrség, hogy már felderítették az ügyet, ismertek az elkövetők, és eljárást kezdeményeztek ellenük.

A kiskorú verekedőket szerdán reggel behívatják a rendőrségre, a meghallgatáson jelen lesz Pál Károly és Szügyi István, Kishegyes VMSZ-es polgármestere is – tette hozzá Pál Károly, Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) politikusa. (mti)

Ha tetszett a cikk, lájkold a Transindexet!

VilágRSS